ÖZKURBİR HEYETİNDEN KAYSERİ’DE HUKUKİ İSTİŞARE TOPLANTISI 11 Nisan 2026, 09:02
Özel Öğretim Kurumları Birliği Derneği (ÖZKURBİR) Genel Başkanı Enis Şener ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Dayıoğlu, Kayseri bölge ziyaretleri kapsamında önemli bir istişare toplantısına imza attı.
ÖZKURBİR heyeti, ziyaret programı çerçevesinde güncel Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) yönetmelikleri ve dernek tüzüğü üzerine değerlendirmelerde bulunmak üzere hukukçularıyla bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda, özel öğretim kurumlarını doğrudan ilgilendiren mevzuat değişiklikleri detaylı şekilde ele alındı.
Toplantıda, sahada karşılaşılan hukuki sorunlar, uygulamada yaşanan aksaklıklar ve çözüm önerileri kapsamlı biçimde istişare edildi. Ayrıca, mevcut yönetmeliklerin geliştirilmesine yönelik öneriler değerlendirilerek, sektörün ihtiyaçlarına daha uygun bir çerçeve oluşturulması yönünde görüş birliğine varıldı.
ÖZKURBİR heyeti, hukuki altyapının güçlü olmasının eğitim kurumlarının sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, bu tür toplantıların periyodik olarak devam edeceğini ifade etti.
Kayseri’de gerçekleştirilen bu önemli buluşmanın, özel öğretim kurumlarının hak ve menfaatlerinin korunmasına ve eğitimde kalite standartlarının yükseltilmesine katkı sağlaması bekleniyor.
DIĞER HABERLER
-
TANIMAK VE TANIŞMAK
11 Nisan 2026, 09:56 -
ÖZKURBİR YK ÜYESİ HAMİ KOÇ’TAN BİLTEK OKULLARINA ZİYARET
11 Nisan 2026, 09:36 -
ÖZKURBİR’den Düzce’de Eğitim Odaklı Ziyaret
11 Nisan 2026, 09:17 -
ÖZKURBİR HEYETİNDEN KAYSERİ’DE HUKUKİ İSTİŞARE TOPLANTISI
11 Nisan 2026, 09:02 -
ÖZKURBİR HEYETİNDEN KAYSERİ’DE ANLAMLI ZİYARET
11 Nisan 2026, 08:26 -
ÖZKURBİR’DEN KAYSERİ’DE ANLAMLI ZİYARET
11 Nisan 2026, 08:03 -
DEĞERLER EĞİTİMİ FELSEFESİ: GEÇMİŞİN YÜKÜ
08 Nisan 2026, 14:57 -
Demokrasiye geçiş sancıları
08 Nisan 2026, 09:43 -
ÖZKURBİR’den İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne Anlamlı Ziyaret
08 Nisan 2026, 08:17 -
Bir Medeniyeti Yetiştiren Öğretmen Muallim-i Ekber: Hz. Muhammed (sav.)
06 Nisan 2026, 05:56

